Magali Duindam

magali_duindam
  
Naam:  Magali Duindam
Leeftijd:  14
Instrument:  Viool

Hoi,

Mijn naam is Magali en ik ben geboren op 30 juli 2004. Ik begon met vioolspelen toen ik vijf was bij Nanette van Amerongen. In 2010 werd Liesbeth Ackermans mijn nieuwe vioollerares. Sinds 2016 heb ik les van Chris Duindam, mijn vader. Ook heb ik regelmatig les van Hannah Donohoe. Een van mijn eerste violen, een kwart, werd gebouwd door de Nederlandse vioolbouwer Lambert Houniet. Ik speel nog steeds op een viool van Houniet, nu wel een hele.
Ik vind het leuk om naar de AMT te gaan omdat muziek en muziek maken heel erg veel voor mij betekent. Ik vind het ook erg leuk om te zingen en zat op de Kathedrale Koorschool Utrecht. Hierdoor heb ik al zo’n acht Matthäus Passies gezongen. Ook deed ik mee met de productie Hänsel und Gretel van de Nationale Opera en Jeanne d’Arc met het Toonkunstkoor Utrecht en het Promenade Orkest.
Ik speel regelmatig mee met Cugnon Junior o.l.v. Anna Steenhuis en Hannah Donohoe. Cugnon Junior is onderdeel van het Cugnon Project, geleid door Chris Duindam en heeft als doel om jong talent kamermuziek te laten spelen met studenten en professionals. De afgelopen twee jaar heb ik in de zomer deelgenomen aan het Francigena International Arts Festival.
Vanaf september 2018 zit ik op de AMT.