SNELLE DONATIE? KLIK HIER!

Rekeninggegevens

Mocht u op andere wijze een overboeking willen doen dan via bijgaand donatie- of schenkings-formulier, onze rekeninggegevens zijn:

Stichting Academie voor Nederlands Muzikaal Talent
IBAN NL50 INGB 0007 1048 55

Word Vriend en doneer (iDEAL/Creditcard)

Bedrag

Word Vriend van de AMT!

Door Vriend te worden kunt u met uw bijdrage een belangrijke rol spelen in de toekomst van de AMT. En daarmee in de toekomst van jong muzikaal talent in Nederland.

U kunt Vriend van de AMT worden door jaarlijks tot wederopzegging een donatie te geven via bijgaand formulier. Vriend worden kan al voor een bedrag van minimaal € 50 per jaar. Tevens is het mogelijk voor € 500 Vriend voor het Leven te worden.

Wilt u een hoger bedrag schenken, of wilt u een periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastleggen? U komt daarmee mogelijk in aanmerking voor extra belastingvoordeel.

Neem dan voor meer informatie hierover contact op via het onderstaande schenkingsformulier.

Als Vriend wordt u jaarlijks een exclusief Vriendenconcert aangeboden op een bijzondere locatie.

Als Vriend ontvangt u jaarlijks het AMT Magazine en het AMT jaarverslag, alsmede de digitale nieuwsbrief, met daarin de belangrijkste ontwikkelingen en activiteiten van de AMT.

Schenken

  de heermevrouw  *) Verplichte velden
  AMT gaat vertrouwelijk om met verstrekte gegevens. Lees onze privacy verklaring.

  Uw bijdrage en de AMT

  De AMT is er enorm trots op dat zij in de 15 jaar van haar bestaan voor 100% zelf voor haar inkomsten heeft kunnen zorgen zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteit van het onderwijs.

  Dat kan onder andere doordat de AMT met een team van vrijwilligers werkt, die geen geld voor hun inzet ontvangen. Zonder de talloze uren die de directeur, de betrokken bestuursleden en ouders voor de AMT inzetten zou de AMT nooit zo succesvol kunnen zijn.

  Consequentie daarvan is echter dat de AMT altijd zelf op zoek moet naar financiers. Van de inkomsten wordt ongeveer 30% gedekt door de ouderbijdragen.

  De overige 70% wordt verkregen uit inkomsten uit concerten, verkoop van cd's, donaties van Vrienden, schenkingen en bijdragen van fondsen. Daarnaast stelt het Utrechts Conservatorium haar onderwijsfaciliteiten om niet ter beschikking aan de AMT.

  Om het unieke lesaanbod ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, is veel geld nodig.

  Daarmee kunnen reserves opgebouwd worden om bijvoorbeeld topdocenten voor masterclasses aan te trekken, om extra vakken als muziekgeschiedenis aan te bieden of om frequenter ensemblecoaching mogelijk te maken.

  ANBI status

  De AMT is aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Aan de AMT gedane schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar.

  De Academie Muzikaal Talent staat in het ANBI register vermeld als Stichting Academie Voor Nederlands Muzikaal Talent te Waarder.

  RSIN: 812192102 | KVK: 27261220

  ANBI Standaardformulier Publicatieplicht Algemeen

  Sponsoren

  Instellingen en fondsen die hebben bijgedragen zijn onder andere: